Cum Rezervati

Cateva sfaturi utile despre „Cum Rezervati”

In momentul in care doriti sa faceti o rezervare apasati butonul INTRA SI REZERVA. Veti trece la pasul urmator pentru introducerea detaliilor personale (nume, prenume, telefon, e-mail). Dupa completarea campurilor obligatorii, apasati butonul SOLICITA ACCES pentru a fi redirectionat catre pagina unde veti alege rezervarea.

Ca modalitati de plata ale serviciilor achizitionate, aveti la dispozitie urmatoarele optiuni: Plata prin card bancar; Plata prin transfer bancar; Plata cu tichete de vacanta; Plata in numerar la sediul agentiei; Plata in rate fara avans

Dupa ce ati decis unde doriti sa mergeti, apasati butolul REZERVĂ, moment in care vi se va afisa un mesaj de instiintare cum ca solicitarea a fost trimisa catre procesare. Apoi veti primi un email cu un sumar al rezervarii facute ce va cuprinde datele dvs. personale, serviciile contractate si costul lor total, termenii si conditiile de modificare/anulare a serviciilor, factura fiscala, cat si datele de contact ale agentului de turism care se va ocupa de rezervarea aferenta.

Info: Cand va creati cont nou, la sectiunea cupon va rugam sa treceti cnp.
Statutul de membru va fi supus unui proces de verificare.